Friday 16 January 2015

Marguanded

JALGRATTURI MÄRGUANDEDKUIDAS KÄEGA MÄRKU ANDAMärku antakse mitte hiljem kui three sekundit enne sõidu, manöövri või peatumise alustamist. Käemärguande võib lõpetada vahetult enne sõidu alustamist, manöövrit või peatumist. Vasaksuunamärguandeks tõstma õla kõrgusele kõrvale sirge vasaku käe või creditinvest kõverdama samasse tõstetud parema käe küünarnukist täisnurgi ülespoole;pidurdamismärguandeks liigutama kõrvale tõstetud sirget kätt 'ülesalla' .

LE § Juht, kelle sõiduki ehituses pole suuna- või stopptulesid ette nähtud, peab andma märku käega järgmiselt:paremsuunamärguandeks tõstma õla kõrgusele kõrvale sirge parema käe või kõverdama samasse tõstetud vasaku käe küünarnukist täisnurgi ülespoole. Parempöördeks anna märku sirge parema käega. Vasakpöördeks anna märku sirge vasaku käega. You see, pidurdamisest anna märku sirget kätte ülesalla liigutades. Even though, parempööret võib näidata ka nii, kuid sellest võidakse valesti aru saada. Virtually, arvatakse, et sa pöörad hoopis vasakule. Vasakpööret võib näidata ka nii, kuid sellest võidakse valesti aru saada. Now pay attention please. Arvatakse, et sa pöörad hoopis paremale.

Needless to say, mILLAL KÄEGA MÄRKU ANDAParema käega anna märku: kui hakkad paremale kui, pöörama and kui vahetad sõidurada tahad tee ääres seisma jääda.
Now look. Pidurdamismärku on parem anda vasaku käega, see äratab rohkem tähelepanu. Jätkata siin Anna märku seni kuni veendud, et teised juhid on seda tähele pannud. On top of that, lE § Suunamärguanne tuleb vastavalt liiklusolukorrale anda õigel ajal, kuid mitte hiljem kui three sekundit enne sõidu, manöövri või peatumise alustamist. Käemärguande võib lõpetada vahetult enne sõidu alustamist, manöövrit või peatumist.

Furthermore, lE § Hoiatusmärguandmine ei anna juhile eesõigust. Jälgi ees sõitvate autojuhtide märguandeid: juht hakkab kohalt liikuma, vasakule või tagasi pöörama, rada vahetama või alustab ümbersõitu, juht hakkab paremale pöörama, bigbank rada vahetama või tahab tee ääres juht annab teada, peatuda and et hakkab pidurdama või juba pidurdabki. Usually, jälgi seisvate ja vastusõitvate autojuhtide märguandeid: juht võib sulle ette pöörata või külje pealt rammida, juht hakkab arvatavasti paremale pöörama või peatuma.
Jälgi vastusõitvate jalgratturite märguandeid: see jalgrattur võib sulle ette pöörata või külje pealt sisse sõita.

No comments:

Post a Comment